Gassen

Stikstof kopen

Westfalen Gassen heeft verschillende soorten gas in het assortiment. Elke soort gas heeft natuurlijk zijn eigen specifieke voor –en nadelen. Een veel gebruikt gas, dat bovendien veel verschillende toepassingen kent, is stikstof. Natuurlijk heeft Westfalen Gassen ook deze gassoort voor u op voorraad. Stikstof kopen doet u in onze webwinkel.

De veelzijdigheid van stikstof

Stikstof behoort niet tot de groep van edelgassen. De scheikundige aanduiding van het element stikstof is N2 . Het stikstofgas zoals wij dit verkopen is industrieel geproduceerd stikstofgas. Een andere benaming van dit gas is ook wel dikstikstof. De toepassingsmogelijkheden van stikstof zijn legio. Zo wordt dit gas onder andere gebruikt voor/als:

  • Het afvullen van airco’s in auto’s
  • Het oppompen van autobanden
  • Het bevriezen van uiteenlopende zaken
  • Blusmateriaal
  • Conserveringsmiddel in de voeding –en levensmiddelensector
  • Vulmateriaal van duikcilinders, in combinatie met zuurstof

https://stikstof-kopen.westfalengassen.nl