Zwanger

Zwangerschapsaankondiging

Je bent zwanger! Waarschijnlijk kan je niet wachten om dit nieuws te delen met familie en vrienden. Maar hoe doe je dat? Hier inspiratie voor een lieve, bijzondere of zelfs spectaculaire zwangerschapsaankondiging plús praktische tips.

Je kunt het blije nieuws op 1001 manieren vertellen. Het is maar net wat jij leuk vindt: groots en bijzonder of klein maar fijn. Maar aangezien de kans groot is dat je in elk geval meer wilt doen dan het sturen van een simpel appje, hier een flinke dosis inspiratie.

Zwangerschapsaankondiging inspiratie

Je kunt het blije nieuws op 1001 manieren vertellen. Het is maar net wat jij leuk vindt: groots en bijzonder of klein maar fijn. Maar aangezien de kans groot is dat je in elk geval meer wilt doen dan het sturen van een simpel appje, hier een flinke dosis inspiratie.

Videoboodschap

Oké, het is een flinke klus, maar dan heb je ook wat: een geboorteaankondiging in de vorm van een grappige of lieve video. Wat denk je bijvoorbeeld van deze geweldige video met als thema Grease? Ben je zelf niet heel handig met de camera, er zijn bedrijven genoeg die je kunt helpen om zo’n leuke video te maken. Even een rondje googlen en je vindt er vast één bij jou in de buurt.

Fotoshoot

Of je nou gaat voor een hilarische foto in gekke kostuums of een romantisch plaatje, een foto is altijd een leuke manier om iedereen te vertellen dat er (nog) een kleintje aankomt.

Social media

Nadat je het blije nieuws natuurlijk eerst hebt gedeeld met je naaste familie en beste vrienden, wil je ook dat de rest van de wereld het weet. Zijn jullie zover, deel dan een foto, video of gewoon een lief berichtje op Facebook, Instagram of andere social media. Hier een portie inspiratie. Wedden dat je nog nooit zoveel likes op een bericht hebt gehad!

Vind meer zwangerschapsaankondiging inspiratie

Als je op zoek bent naar meer zwangerschapsaankondiging inspiratie, bezoek dan eens de website van Meervoormamas.nl!