Woning

Velux dakraam

VELUX introduceerde in 2013 haar nieuwste generatie dakramen. Met veel voordelen ten opzichte van de voorgaande generaties. Zo heeft het merk zichzelf weer naar een hoger niveau getild. Ontdek hier de voordelen van deze nieuwe generatie.

Wat is het meest gebruikte dakraam? Dat is zonder meer een tuimelvenster. Tuimelvensters van VELUX zijn de bekendste zolderramen van Nederland! Op een zolderkamer wil je graag zoveel mogelijk ruimte benutten. Een tuimelvenster van VELUX kun je zelf openen als er meubels onder staan.

Dit komt door de bedieningshandgreep die aan de bovenkant van het raam is geplaatst. Wat is het voordeel? Je kunt het dakraam lager plaatsen omdat het vanaf bovenzijde wordt geopend en gesloten. Een lager geplaatst raam zorgt voor meer uitzicht!

Velux dakraam vervangen of opknappen?

Een VELUX dakraam heeft een hoge kwaliteit. Toch heeft ieder raam ook onderhoud nodig. Welke vergt het minste onderhoud? Dat zijn de kunststof dakramen. Wil je je raam renoveren? Met een onderhoudset voor kunststof of houten ramen is dit uitstekend zelf te doen. Oude dakramen kunnen worden vervangen door een nieuwe.

Voordat je overgaat tot het vervangen kun je het beste nog overwegen het schilderen een optie is. Dit is een goedkopere oplossing. Een oud dakraam verwijderen en een nieuwe plaatsen is ook mogelijk. Als de codering van het raam gelijk is kun je het nieuwe raam meteen plaatsen. Is je raam al wat ouder? Dan is het vervangende dakraam vaak te monteren met een zogenaamd renovatiegootstuk.

Is je ruit stuk? VELUX ruiten kunnen worden vervangen door een nieuwe. Je kunt er daabij ook voor kiezen om een andere glassoort te kiezen. Bijvoorbeeld een meer isolerende ruit of regengeluidreducerend glas.

VELUX dakraamdecoratie

Dakraampje is tevens officieel dealer van alle VELUX raamdecoratie. Mocht u naast een dakraam dus op zoek zijn naar bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn, een insectenhor of een rolluik: dit monteren wij graag voor u. Het los bestellen is ook mogelijk. De producten worden dan rechtstreeks vanuit de fabriek naar u verzonden, tegen de scherpste prijzen. Aantrekkelijk? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Als wij bij u langskomen, dan plaatsen wij deze producten graag voor u